Carelin ajankohtaista - taustakuva

25.9.2019

Meidät yllätettiin totaalisesti!

Meidän tuore yrityksemme on saanut huomiota, jota emme todellakaan osanneet odottaa. Carelin Oy on yrityksenä vasta hieman yli 1,5 vuotta vanha ja meidän perustajien mielestä oikeastaan vasta opettelemassa ottamaan niitä reippaampia ja eteenpäin suuntaavia askelia tuulivoima-alalla. Vastaanotimme sähköpostin, joka alkoi suurin piirtein näin: ”Hei, ja onneksi olkoon – olette ehdolla Tuulivoimateko 2019 -kilpailussa!”

 

Ajattelin ensin, että mistä tässä mahtaa olla kyse. Perusteluissa mainittiin ”Tuulivoima-alan osaajista koostuva huippujoukko”, kerrottiin myös osaamisen auttavan tuulivoimaloiden omistajia kunnossapidon koordinoinnissa ja operointiin liittyvissä tehtävissä #EnergyCare #AssetCare. Perustelut päättyivät sanoihin ”Huikea porukka”. Melkoisia ylisanoja nuorelle yritykselle ja tuoreille yrittäjille – nöyräksi vetää.

 

Pysähdyin tuumaamaan asiaa ja mieleen juolahti ajatus, että juuri tuollainen porukkahan me halutaankin olla – se on itseasiassa kirjoitettu meidän liiketoimintasuunnitelmaammekin jo ennen yrityksen perustamista. Ketteriä tuulivoima-alan asiantuntijoita auttamassa omistajia oli sitten kyseessä tuulipuistohankeen rakentamisen valmisteluun liittyvät tehtävät, rakentamisen aikaiset projektinjohto- ja työmaavalvontatehtävät #ProjectCare tai tuotannossa olevien puistojen operointiin liittyvä tekeminen tarkastuksineen ja auditointeinen #SiteCare. Olemme toki panostaneet täysillä kaikkeen tekemiseen ja laitamme aina itsemme täysillä mukaan tähän hommaan. Ja onhan meillä on mahtava tiimi, hyvä kumppaniverkosto ja ennen kaikkea huikeat asiakkaat, joiden kanssa on päästy tekemään monenlaista viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Itse Tuulivoimateko 2019 -kilpailusta täytyy kuitenkin todeta, että siellä on mukana loistava kattaus toimijoita, jotka ihan oikeasti ja isosti ovat vieneet ja tulevat viemään eteenpäin Suomen tuulivoima-alaa. Meille on erityisen tärkeää, että saamme antaa oman pienen panoksemme tähän hienoon koko energia-alaa koskevaan murrokseen. #YourEnergyPartner #Carelin